VÅRA LADDBOXAR

Easee

Chargestorm Connect

Standardinstallation

VillalADDBOXEN

EASEE

Laddboxen från norska Easee är en kraftfull och prisvärd elbilsladdare för hemmaladdning. Med en laddeffekt på upp till 22kW är Easee ett utmärkt för såväl laddhybrider och elbilar.

Boxen som finns i inte mindre än fem olika färger har inbyggd jordfelsbrytare och elmätare som uppfyller kraven för Ladda-Hemma-stödet.

Prisexempel 3-fas 11kW med standardinstallation* från 12995kr inkl. moms före ev. bidrag.

LADDBOXEN SOM TÅL LITE MER

CHARGESTORM CONNECTED

Med Chargestorm Connected får du det senaste i form av säkerhet, design och funktionalitet. Laddboxen passar perfekt för hemmet, bostadsrättsförening, offentlig parkering och företaget.

Boxen som finns i både enkel och dubbelutförande innehåller givetvis allt som krävs för att uppfylla villkoren för Ladda-Hemma-stödet. Den finns i flera modeller med 1-fas eller 3-fas med upp till 22kW.

Prisexempel 3-fas 11kW Typ2 Mode3 med standardinstallation* från 21995kr inkl. moms före ev. bidrag.

vAD INNEBÄR

STANDARDINSTALLATION

I standardinstallation ingår väggmontage av en laddbox, 1st håltagning i yttervägg, upp till 10 meter kabeldragning för 3-fas 11kW till befintlig elcentral med ledig 3-fas 16A-grupp.
Restid och bilersättning debiteras separat då det inte får ingå i bidraget för Grön teknik.

Vi kan även erbjuda andra lösningar som montage på stolpe, lastbalansering och försäljning av tillbehör som laddkablar eller RFID-brickor.

Kontakta oss för mer information och prisförslag.