Om oss

AR Belysningsteknik är en elfirma med en bred kompetens.
Vi utför service och nyinstallation av såväl stark- som svagströmsanläggningar, exempelvis vanlig bostadsel, belysningsinstallationer, olika larmsystem, värmepumpsinstallationer, datornätverk, kontor, energibesparande åtgärder mm

Kontor och lager finns i industriområdet AR i Knivsta men arbetsområdet sträcker sig flera mil omkring.
Ansvarig installatör är Lennart "Lelle" Sjöqvist, gymnasieingenjör med 4-årig teknisk utbildning och mer än 25 år i branschen.

Historik

Verksamheten startades 1993. Nuvarande ägare och VD, Lennart Sjöqvist, anställdes då som elektriker hos ÅC Bygg AB som behövde en elektriker.
Lennart som är uppvuxen i Knivsta hade tidigare jobbat hos det då nyligen nedlagda Knivsta Elbyrå och hade därmed god lokalkännedom och gott om kundkontakter i samhället.
Till namn på elavdelningen valdes AR-Elektriska. Ett namn som användes fram till millennieskiftet då företagen delades upp i separata bolag som i fortsättningen skulle komma att ingå i ÅC Företagen AB. I samband med detta bytte vi namn till AR-Belysningsteknik.
Åren gick och AR-Belysningsteknik blev mer och mer självständigt och 2007 valde Lennart att köpa loss företaget från ÅC Företagen AB.
Fr.o.m. 2007-01-01 är företagsnamnet AR-Belysningsteknik AB. I och med detta fick vi även nytt organisationsnr och bankgironr. Adressen är densamma som tidigare.
Fr.o.m. 2014-05-19 har vi nytt telefonnummer till kontoret. Det nya numret är 018-349585.
2017-06-01 flyttade vi till nya egna lokaler på Hyvelgatan 37.

Samarbete

Genom att samarbeta med firmor inom andra branscher kan vi erbjuda våra kunder kompletta lösningar.
Några av våra samarbetspartners är bland andra:
Alsike Platt
Alsike Snickeri (Alsike-köket)
Condura bygg och inredning
Erix VVS
Hellenius Bygg
Håkan Eriksson Bygg
Knivsta Platt
Snyggbygg
ÅC Bygg

För mer information eller beställning av jobb:

Kontakta Lennart Sjöqvist på telefon 018-349585 eller via epost på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 AR-Belysningsteknik AB, Hyvelgatan 37, 74171 Knivsta Telefon 018-349585